First Dates Sessie

Welkom bij de spannendste gesprekstool voor jou én je collega’s: First dates. Met deze handleiding word jij de ideale gastheer of gastvrouw voor deze romantische – ik bedoel ongedwongen – meeting. Neem jouw team mee door de fases van een eerste date, van even wennen en ‘wat moet ik zeggen?’, de diepte in en dilemma’s aangaan om uit te komen bij die ene vraag.. ‘komt er een vervolgafspraak?’.

Inzetten bij

Sociale verbondenheid, kennismaking en informele interactie

Dit heb je nodig

Videobel Applicatie, een kaars, romantische videoachtergrond. En ruil je huispak in voor nette blouse.

Deelnemers

1 facilitator, aantal deelnemers reikt tot aan je limiet van je Zoom-account

Stappen

  1. Initiëren en plannen: Trommel jouw collega’s op voor de online sessie First Dates. Zie het als een ontspannen bijpraatmoment met je collega’s. Stuur een leuke uitnodiging via mail of op geparfumeerd briefpapier naar je collega’s. Plan vervolgens een uur in de agenda’s met een videobel-link.
  2. Voorbereiding: Download deze handleiding! Hier staat stap in hoe jij als jullie eigen first dates sessie faciliteert. Inclusief gedetailleerd draaiboek. Extra leuk: stuur vooraf een pakketje op met een kaarsje, een roos en een drankje. Of vraag mensen zelf een kaarsje en mooie date-setting te creëren.
  3. Spread the love! Zoals maître Sergio zegt: “Geluk kan je vermenigvuldigen door het te delen’. Stuur deze werkvorm dus gerust door en neem bij vragen vooral contact op!

Vergelijkbare tools